FoodMarket
Sive točkice
Restorani
Marin Medak
Zelene točkice
RougeMarin
SAZNAJ VIŠE

Zagrebački restoran RougeMarin na Food Market by StoryGourmet - predstavit će tri jela koja su posebno za ovaj event osmislili njegovi kreativni chefovi Josip Hodak, Filip Bačan i Željko Lopar. Chef i vlasnik RougeMarina Marin Medak otkriva o kojim je delicijama riječ: "Jela koja ćete moći probati u Tvornici su empanada s braised kunićem, sendvič s dimljenim junećim jezikom i tostiranom focacciom te Bao Buns s dimljenim buncekom glaziranim s umakom hoisin."

Mario Mihelj
Roza točkice
El Toro
SAZNAJ VIŠE

Zagrebački chef Mario Mihelj otkriva što priprema na Food Market by StoryGourmet: "Posljednjih godinu i pol dublje smo zašli u latino hranu, okuse, namirnice. Tako ćemo na Food Market SG doći s tom našom ponudom, doduše, s malo izmijenjenim izgledom, kombinacijom okusa u odnosu na ponudu u restoranu. Predstavit ću novo jelo, obraze od crne svinje u kokosu i zelenom čiliju. Mislim da će ljudima biti jako zanimljivo."

Igor Tomljenović
Aprikot točkice
Lari & Penati
SAZNAJ VIŠE

Igor Tomljenović, vlasnik kultnog zagrebačkog bistroa čiji se koncept kuhinje temelji na miksu kuhinja Sjeverne Amerike, Europe, Mediterana, Bliskog istoka i Sjeverne Afrike, za Food Market by StoryGourmet priprema bestselere bistroa Lari & Penati: "Poslužit ćemo zapečena pileća krilca marinirana u umaku od soje, đumbira, naranče, češnjaka i meda. Pripremit ćemo i naš sendvič Reuben koji se poslužuje i u poznatom njujorškom lokalu Katz’s."

Magnolia
Aprikot točkice
Magnolia
SAZNAJ VIŠE

Slastičarnica "Magnolia" godinama je sinonim za vrhunske kolače i torte te je slatki dio Food Market by StoryGourmet priče u zagrebačkoj Tvornici. "Magnolia" je započela na tradicionalnim delicijama, i po tome smo poznati. No priču smo proširili tako da te iste tradicionalne slastice predstavimo na jedan moderniji način. Zanimljiva je naša medovik torta zbog koje dolaze iz drugih gradova u Hrvatskoj. Zbog meringe navrate s drugog kraja grada; mono slastice poput kestena, stvarno su rapsodija za nepce... Tu je i kruška kolač, naši francuski kroasani, bučnica - ističe kreativna vlasnica slastičarnice "Magnolia" Jasmina Bagarić kojoj je mama Rosanda Jelinić savršen savjetnik, podrška i pomoć u poslu.

RockPub
Sive točkice
The Rock Pub
SAZNAJ VIŠE

Ovaj autentični američki restoran na Food Marketu by StoryGourmetu, kaže chefica Tea Pilat, oduševit će vas upravo onim po čemu su prepoznatljivi: savršeno glaziranim američkim rebarcima i pilećim krilcima te steakovima pripremljenim na roštilju. The Rock Pubu prvi je restoran američke kuhinje u Zagrebu smješten u Tvornici Kulture, kultnom rock n roll mjestu svih generacija. Doživite Ameriku kroz hranu i piće uz glazbu i ambijent kao iz hollywoodskih filmova.

ULAZ BESPLATAN
|
MENTORSTVO CHEFOVA
|
POGLEDAJ RASPORED PO DANIMA
|
ULAZ BESPLATAN
|
MENTORSTVO CHEFOVA
|
POGLEDAJ RASPORED PO DANIMA
|

Ulaz besplatan

Food Market Gourmet

Od 7. do 10. travnja 2022.

Od 11 do 00:00