KEUNE X AMZ collab logo

Kreativni natječaj #TvojaKosaNašaBriga

Osvoji KEUNE hair make over, šest mjeseci besplatne njege i paket proizvoda po svojoj mjeri

Otkrij nam što te smeta na tvojoj kosi, iskreno i bez zadrške, a tri čitateljice s najoriginalnijim odgovorima nagrađujemo vrijednim KEUNE nagradama

Kosa je ukras i ponos svake žene, no često i problem. Nismo zadovoljne jer nam je pregusta, prekovrčava, prerijetka, prekratka ili preravna. Nekad nas ljuti jer je ne možemo ukrotiti, nekada nismo zadovoljne njezinom bojom, a nekada oblikom…

Znamo koliko teško može biti pronaći najbolju njegu i frizuru za sebe i zato smo u suradnji s KEUNEOM, vrhunskom svjetskom multinacionalnom kompanija koja se zadivljujućih 100 godina bavi isključivo kozmetikom za kosu, osmislili kreativni natječaj s misijom da tvoja kosa postane naša briga. Tri čitateljice s najoriginalnijim opisima što ih smeta na njihovoj kosi osvajaju vrijedne nagrade:

POBJEDNICA NATJEČAJA OSVAJA: Hair makeover uz šest mjeseci ( 1x mjesečno) održavanja i njege u gradu stanovanja te poklon paket od 10 proizvoda koji su individualno namijenjeni njezinoj njezi i stylingu.

DVIJE UTJEŠNE NAGRADE: poklon paketi proizvoda odabrani prema tipu kose i potrebi dobitnica u iznosu od 1000 kn.

KAKO SUDJELOVATI?

Opiši nam što ti najviše zadaje muke kada je kosa u pitanju, što bi htjela promijeniti kada je tvoja kosa u pitanju, što te muči kada je njega kose u pitanju i neko svoje bad hair day iskustvo.

Vaš e-mail:

Vaše ime i prezime:

Opišite nam svoje problem s kosom:

Morate prihvatiti pravila privatnosti i kreativnog natječaja!

Vaša prijava je spremljena. Hvala na sudjelovanju!

Na hrvatskom tržištu KEUNE je prisutan 30 godina, a od samog dolaska na tržište do danas najprodavaniji je kozmetički brand za kosu na frizerskom tržištu. Prema istraživanju, KEUNE se pokazao kao najviše korišten brand u frizerskim salonima te najprepoznatljiviji kozmetički brand za kosu u Hrvatskoj, a KEUNE Tinta Color najprodavanija boja u tubi u cijeloj zemlji.

U anketu se možeš uključiti do 20.06.2021.

Sadržaj nastao u suradnji tvrtke KEUNE i AMZ-a.

KEUNE X AMZ collab logo