Go2London #go2City

Skokni do Londona, nije daleko: 5 drskih modnih komada za one koje se ne boje istaknuti

U godini kada su fizička putovanja u modne metropole pod velikim upitnikom i kada se prestižni tjedni mode održavaju virtualno, zašto ne biste – pomoću novih kolekcija dostupnih u City Centeru one West, East i Split te modnim inspiracijama s platforme City Mix & Match –„otputovali“ u Pariz, Kopenhagen, Milano, London? Evo kako!

Modno putovanje No. 3

Britki britanski pogled na stil

Provokativno, boemski, romantično i kreativno. Ovim četirima riječima najkraće se može opisati ulična moda Londona, grada u kojemu su nastali minica, punk-rock stil te u kojem su stvarali i stvaraju neki od najutjecajnijih modnih dizajnera svih vremena. Osim toga, Britanke imaju ono nešto kada je riječ o stilu: kombinacije spajaju na nekonvencionalan, šarmantan, nov i potpuno drugačiji način. Izazivamo vas da se poigrate modom na opušten, londonski način - uz nove kolekcije dostupne u City Centeru one West, East i Split te uz modne inspiracije s platforme City Mix & Match.

Modno putovanje u London ovog proljeća ima 5 stanica. Krećemo!

Ovog proljeća bijele majice su izgubile poruke, a krasi ih iznimna tkanina te beskrajna bjelina

Bijela majica (T-shirt) često se opisuje uz pridjev „obična“. Kako je riječ o jednom od najpopularnijih odjevnih predmeta današnjice, uopće je ne smatramo nečim običnim već naprotiv – kultnim. Zaljubljenice u modu nose je u svim situacijama - uz svakodnevne, sportske i glam kombinacije. Svoju savršenu malu bijelu majicu potražite u City Centeru one, a više inspiracije za stiliziranje pronađite na platformi City Mix & Match.

#go2City po najudobniji T-shirt

Dobro došli u leisure & pleasure, u trenutke opuštanja uz gadgete bez kojih je slobodno vrijeme nezamislivo

Britanci su poimanje slobodnog vremena (eng. leisure) doveli do savršenstva. Opušteno uživajući u prirodi, čitajući knjigu te upijajući energiju sunca i laganog povjetarca, postali su i simboli stila kojemu se svi divimo. Problem sa slobodnim vremenom jest što ga ponekad ne možemo kvalitetno osmisliti. Stoga vam snažno sugeriramo da ideje – izborom opreme za svaki oblik opuštanja – potražite u City Centeru one.

#go2City i opusti se

50 lila nijansi ili kako boju mirisnog jorgovana nositi od jutra do sutra, u svim kombinacijama

U predivnim britanskim vrtovima sada cvjeta engleska ruža, a pokraj cvjetne kraljice – u mirisnom i tonskom skladu – sasvim lijepo živi jorgovan. Njegova neodlučnost u nijansama ljubičastih tonova potpuno je opčinila Britanke koje 50 lila nijansi – od tamnoljubičaste sve do najnježnije ružičaste – nose od glave do pete. Na platformi City Mix & Match pronađite inspiraciju kako ovu ultraromantičnu boju uklopiti u svoj proljetni stil.

#go2City po lila romantiku

Bluze su se zaljubile u puf rukave, sitni cvjetni uzorak i romantične volane

Nakon što smo svi poludjeli za serijom "Bridgerton", ne možemo reći da smo ostali smo paf što su se u modu vratili puf rukavi i ostali romantični aduti stila s britanskog dvora tijekom povijesti. Londonski stil ovog proljeća uveseljavaju bluze – elegantnog i sportskog štiha – koje svakodnevnom stilu daju glamuroznu notu. Britanske ih influencerice, naravno, nose na vrlo poseban način: uz mix & match uzoraka, raznih materijala, uz trenirke te midi suknje. Romantične bluze potražite u svom City Centeru one.

#go2City po cool bluzu

Poslovni look ima nova pravila, a komadi od tamnog trapera sjajno se uklapaju u ovu biznis priču

U posljednje je vrijeme poslovna moda pomalo promijenila smjer – postala je ležernija i opuštenija. Stoga tamni traper ima još veće značenje, sudeći barem prema londonskom uličnom stilu. Bojom je dovoljno taman da ga se smatra „ozbiljnim“, a krojem dovoljno ležeran da ga možemo nositi i u slobodno vrijeme. Britanke na posao u City nose tamni traper – trapezice visokog struka i traper jakne umjesto sakoa. Želite li to i vi, ultimativne komade od tamnog trapera potražite u svom City Centeru one, a više inspiracije za stiliziranje pronađite na platformi City Mix & Match.

#go2City po tamni traper

* molimo prije kupnje provjeriti ponudu i dostupnost

City Center One City Mix & Match Adria Media Zagreb

Sadržaj nastao u suradnji sa City Centerom one