SUMMER

Albina Grčić

Albina je Cosmopolitan cover girl i naša najdraža modna inspiracija odjevena u ključne H&M trendove za sezonu pred nama

„Mlada sam djevojka koja drži do svog fizičkog izgleda kao i do psihičkog stanja, prvenstveno sam ja ta koja pazi kako će se predstaviti i ne radim kompromise.“

Albina Grčić, Cosmopolitan, svibanj 2021

DARK
SUNLIGHT

Na temu male crne haljine napravljeni su mnogi filmski kadrovi i napisane knjige, ona je dio svake važne kolekcije i, da, uvijek u ormaru nedostaje još jedna. Ove sezone nam, zapravo, ne nedostaje crna nego ova H&M-ova smeđa koja se nosi sa statement remenom.

Haljina, 149 kn; ogrlica, 69,90 kn; torbice, 69,90 kn; remen, 69,90 kn; SVE H&M

GLAM
SAFARI

Sve je ležerno – krojevi, uzorci, tkanine, ali cjelokupan je dojam ozbiljno luksuzan: safari glam u gradu se nosi uz krupan nakit i natikače ravnih potplata. Inače, haljine-košulje u svim varijantama bež igre su u top pet hitova za ovo ljeto.

Haljina, 199 kn; ogrlica 99,90 kn; remeni, 69,90 kn; SVE H&M

LAZY
SUMMER

Ako postoje klasici kojima se svako ljeto vraćamo, onda su to zasigurno izblijedjele traperice i top s cvjetnim uzorkom. Posebnost ove sezone je u kroju H&M-ovih traperica – širokih nogavica u stilu 90-ih.

Top, 99,90 kn; hlače, 179 kn; narukvica, 149 kn; SVE H&M

FEMME
FLOWER

S velikim oduševljenjem pozdravljamo dolazak H&M-ove korzet-haljine koja laska svakoj figuri! Njezin cvjetni uzorak pripada skupini komada s jakim modnim stavom – dostojnim čak i naslovnice prestižnog magazina kao što je Cosmopolitan.

Haljina, 199 kn; naušnice, 49,90 kn; SVE H&M

ALL
WHITE

Beskrajna bjelina, beskrajna svježina: sako-haljina doima se vrlo ležerno kada se nosi uz tenisice. Uz ovu H&M-ovu hibrid kombinaciju dobiva se najbolje iz poslovnog, elegantnog i casual svijeta. I onda kažu da ne treba trčati za trendovima...

Sako, 299 kn; ogrlica, 69,90 kn; ogrlica s torbicom nošena kao remen, 99,90 kn; tenisice, 199 kn; SVE H&M

RETRO
UP

Čedno, ali samo na prvu; ženstveno, na prvu: cvijeće svih vrsta i veličina „prosulo“ se po bijeloj pozadini i stvorilo najljepše kreacije za svaku prigodu. Albina je u ovoj H&M-ovoj haljini potpuno procvjetala.

Haljina, 299 kn; prstenje komplet, 99,90 kn; SVE H&M

JEANS
GIRL

Bermude! Traper bermude!!! U kombinaciji s bijelim korzetom i još malo trapera dobiva se bezvremenski look u kojem svaka djevojka izgleda kao dašak ljeta. Pametnom dosta.

Top, 149 kn; košulja, 199 kn; hlače, 149 kn; ogrlica, 69,90 kn; narukvica, 99,90 kn; prstenje komplet, 99,90 kn; SVE H&M