Crvene točke
Kuhaj kao Chef

Prijavi se i...

...nauči kuhati kao chef

Nema iskrenije ljubavi od one prema hrani, a okusi se ne rađaju nego stvaraju. Stvorite s nama vrhunske okuse i doživljaje koji se ne zaboravljaju! Adria Media Zagreb sa svojim partnerima pokreće jedinstveni kreativni natječaj pod nazivom “KUHAJ KAO CHEF” u kojem vam pružamo mogućnost da usavršite svoje kuharske vještine uz mentorstvo chefova iz četiri vrhunska restorana - El Toro, Izakaya, RougeMarin i Lari & Penati - te slastičarnice Magnolia.

Kuhaj kao chef

Kuhati kao chef san je mnogima od nas. Naučiti baratati tehnikama, iskoristiti najbolje od svake namirnice, proširiti kuharske vidike, naučiti pravilno servirati hranu…

U kreativnom natječaju “KUHAJ KAO CHEF” biramo pet kandidata koji će 10 dana usavršavati svoje znanje i vještine uz mentorstvo vrhunskih chefova!

Prijavite se i napišite u kojem biste restoranu željeli usavršavati svoje kuharske vještine te zašto bi baš vi trebali postatiti naš gastro kandidat!

Prijaviti se možete do 10. 12.2021.godine, a imena odabranih kandidata objavit ćemo na portalu Story.hr 17.12.2021.

Ljubičasta točka

bistro couisine - Lari & Penati

latinoamerička kuhinja - El Toro

Japanska kuhinja - Izakaya

meso – RougeMarin

slastice – Magnolija

Ljubičasta točka
Ljubičasta točka

OBRAZAC PRIJAVE:

Ime i prezime:

E-mail adresa:

Kontakt telefon:

Mjesto stanovanja:

Ljubičasta točka

Opišite nam u kojem biste restoranu željeli usavršavati svoje kuharske vještine te zašto biste baš vi trebali postati naš gastro kandidat!

Žuta točka

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA, GDPR I PRAVILA PRIVATNOSTI:

Kao sudionik nagradnog natječaja i davatelj osobnih podataka potvrđujem da sam stariji/a od 18 godina te suglasan/a da se u slučaju potrebe dodatno provjeri moj identitet. Izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz obrasca AMZ d.o.o. Kao voditelju u svrhu obrade osobnih podataka za potrebe nagradnog natječaja reguliranog Pravilima natječaja i Pravilima o korištenju osobnih podataka, a u skladu s Pravilima privatnosti. Mentoriranje traje 10 radnih dana, a podijeljeno je na 4 teme:

Za pobjedu svaki kandidat priprema jedno jelo, a žiri bira pobjednika. Pobjednik dobiva glavnu nagradu, a svi kandidati dobivaju sponzorski paket i sudjeluju u radionicama/masterclassovima na velikom StoryGourmet Food Hall festivalu u veljači u Tvornici kulture.

Članovi žirija: Lucija Bilandžić (Dva srca i kuhača), Jasmina Bagarić (Magnolia), Marin Medak (RougeMarin), Arnold Galsim (Izakaya), Igor Tomljenović (Lari & Penati) i Mario Mihelj (El Toro).

O restoranima koji sudjeluju u projektu

Žute točkice
Igor Tomljenović
Lari & Penati
SAZNAJ VIŠE

Kultni zagrebačkog bistro Lari & Penati, vlasnika Igora Tomljenovića, već godinama oduševljava jelima koja se temelje na kombinaciji kuhinja Sjeverne Amerike, Europe, Mediterana, Bliskog istoka i Sjeverne Afrike. Spicy chicken wings, marinirani su u umaku od soje, narančina soka, meda i đumbira, klasika su na jelovniku – hit još od otvorenja bistroa. Hrvatska strana priče nije zanemarena: tuna, purica u confitu, janjeći butić, pastrva, ječam, slanutak, leća, poriluk… samo su neke od delicija Lari & Penatija koje dobivate priliku pripremati s timom restorana.

Žute točkice
Mario Mihelj
El Toro
SAZNAJ VIŠE

Prilagođena domaćim okusima i ukusima, kuhinja El Tora temelji se na čistoći i posebnosti namirnica karakterističnih za Argentinu, Peru, Čile i Urugvaj poput kvinoje, batata, crnoga graha, crne divlje riže i juke. Chef Mario Mihelj osmislio je poprilično zanimljiv meni u kojem se mogu pronaći tacos od svinjske potrbušine, ceviche od kozica, tiradito tuna, hrskava pačja prsa, tatarski biftek s twistom, guacamole s dimljenom pastrvom, zapečeni filet lososa… S obzirom na to da je Latinska Amerika poznata po govedini, na jelovniku su i Black Angus striploin, biftek i odležani Rib eye steak. Pravi će izazov biti usavršavanje u El Toru!

Crvene točkice
Arnold Galsimom
Izakaya
SAZNAJ VIŠE

Riječ izakaya znači mjesto gdje se jede i pije. To je opušteno mjesto za druženje u interpretaciji japanskog puba gdje se uživa u asian fusion jelima uz vrhunska vina, koktele i craft piva. Uz tim restorana Izakaya prevođen chefom Arnoldom Galsimom naučit ćete brojne tajne pripreme savršene azijske hrane.

Ljubičast točkice
Marin Medak
RougeMarin
SAZNAJ VIŠE

Zagrebački restoran RougeMarin i njegov vlasnik, chef Marin Medak, na domaćoj su gastronomskoj sceni sinonim za vrhunski ugođaj i gastro inovacije. RougeMarin nije ni bistro, ni restoran, ni gostionica, to je mjesto gdje vrhunska hrana u kombinaciji s besprijekornom prezentacijom i profesionalnom uslugom pruža jedinstven doživljaj svakom gostu. Kuhari, slastičari i poslužitelji čine tim koji samo naizgled priprema jela na uobičajeni profesionalni način. Oni su zapravo logistika scene RougeMarin koja nudi nove ugostiteljske usluge, od ranog ručka do tematskih večera, od vjenčanja do cateringa na bilo kojoj lokaciji, od objeda za malu grupu prijatelja do velikih team building događaja.

Ljubičaste točkice
Magnolia
Magnolia
SAZNAJ VIŠE

Slastičarnica Magnolia godinama je sinonim za vrhunske kolače i torte i svaka je gradska slatka priča nezamisliva bez nje. Magnolia je započela pripremajući tradicionalne delicije i po tome je poznata, ali svoju su priču proširili pa tradicionalne slastice predstavljaju na moderan način. Zanimljiva je njihova medovik torta zbog koje se dolazi iz drugih gradova u Hrvatskoj, pa čak i iz svijeta! Zbog meringe navrate s drugog kraja grada, mono slastice poput kestena stvarno su rapsodija za nepce, tu je i kruška kolač, francuski kroasani, bučnica… Uz Jasminu Bagarić, kreativnu vlasnicu slastičarnice Magnolia, dobivate priliku za slatko usavršavanje na moderan način.