Svi pričaju o novoj shopper torbi iz Štofa

Štof by Prostoria lansirao je dvije linije dizajnerskih torbi koje se izrađuju od ostataka vrhunskih i atraktivnih tkanina iz Prostorijine proizvodnje namještaja.

Zaljubljenici u vrhunski dizajn i premium komade hrvatske proizvodnje došli su na svoje: u zagrebački dućan Štof by Prostoria stigla je limitirana edicija dizajnerskih torbi koje su u trenutku postale ultimativni predmet želje.

Torba-V po tipu je shopper torba, lagana i pristaje svim stilovima, a dizajnirale su je tekstilne dizajnerice Andreja Bašak i Morana Radočaj, prodajne savjetnice u Štofu te zvijezde Štof by Prostoria modnog editorijala. „Dizajn same torbe vrlo je minimalistički jer njome najviše dominiraju izdržljive tkanine koje su posebnih, atraktivnih struktura tkanja i taktilnog doživljaja. S obzirom na to da je riječ o ostatku tekstila iz Prostorijinih kolekcija koje se nabavljaju od najboljih proizvođača tkanina za namještaj, kontinuirano ćemo proizvoditi limitirane edicije „V“ torbe u različitim tkaninama.

„V“ torba dostupna je u 6 boja tkanine Runner

Pored toga, kada posjetite Štof u Bauerovoj 9 u Zagrebu, možete od sada na licu mjesta, osim tkanine za jastuke, izabrati i tkaninu u kojoj želite da vam se izradi custom-made verzija „V“ torbe. Ova je torba univerzalni modni dodatak, a funkcionira jednako dobro kao dnevna torba, torba za plac, trening ili plažu, a može se nositi i oko tijela.“ – objasnile su Andreja i Morana. U prvoj limitiranoj ediciji „V“ torba dostupna je tkanine Runner izrađene od recikliranog poliestera – i to u 6 boja (crvena, crna, siva i tri nijanse plave) po cijeni od 343 kn.

Zipp je druga torba koja je zapravo redizajn velike torbe dizajnirane za jastuke iz Štof by Prostoria, kreacija koju potpisuje Anđela Vilić iz internog dizajn tima Prostorije. Voluminoznost Zipp torbe te različite strukture i boje tkanina određuju njezinu atraktivnost kojom se stvara upečatljiv modni izričaj.

Zipp torba idealna je za odlazak u shopping, na plažu, piknik...

Radi se o predimenzioniranoj formi jednostavnih linija s akcentom na ručkama. Idealna je za odlazak u shopping, na plažu, piknik i slično. Zipp torba dostupna je u različitim tkaninama po cijeni od 206 do 320 kn.

U Prostoriji se na ostatke tkanina iz proizvodnje gleda kao na novi resurs. Štof by Prostoria platforma je za kružno gospodarstvo i održivost preko koje prodajemo tkanine iz prethodnih kolekcija te jastuke. U sklopu Štofa može se obnoviti i stari namještaj kojemu majstori iz Prostorije udišu novi život.