Arena logo Mastercard logo Maestro logo

#siguranshopping

Uživaj u Vikend+ AdvENTU na ENTU

Otkrij 10.000 razloga za shopping

Dajte šansu ovim blagdanima: ispecite najbolje fritule, uredite dom, složite najbolje modne outfite, uživajte u online koncertima i baletnim predstavama te osvojite 10.000 kuna za shopping u Arena Centru. Ne propustite: 20. i 21. prosinac rezervirani su za Vikend+, #siguranshopping i - sudjelovanje u genijalnoj Vikend+ nagradnoj igri. Naime, svi koji u periodu 20. i 21.12. potroše minimalno 200 kuna na Mastercard® i Maestro® karticama mogu sudjelovati u nagradnoj igri i osvojiti 10.000 kn na Vikend+ poklon kartici, za shopping u Arena Centru gdje je kupovina u skladu s propisanim preventivnim mjerama zaštite od koronavirusa.

U trgovinama Arena Centra i Arena Parka nalazi se sve za najčarobnije blagdansko vrijeme, a na nama je da se dobro pripremimo – #sigurnimshoppingom, savjetima i inspiracijama - i sami sebi napravimo Vikend+ AdvENT na ENTU kod svoje kuće. Poznati influenceri savjetuju kako.

Kvizoman i digitalni nomad Silvije Pleština

10 ideja kako se dobro provesti za Božić unatoč okolnostima

Kvizoman i digitalni nomad Silvije Pleština preporučio je najbolje koncerte, kazališne predstave, serije, filmove, knjige te za zaljubljenike u dobru zabavu odabrao idealne darove iz Arena Centra i Arena Parka.

Saznaj više

Stilistica otkriva modna pravila dobrog stila za blagdane kod kuće

Ovih blagdana neće biti velikih partyja, ali Božić i Novu godinu treba dočekati sa stilom, jer najljepši dio godine zaslužuje - najbolje. Stilistica Ivana Pavić odabrala je super komade za nju, njega i djecu u Arena Centru i Arena Parku te ih složila u predivne božićne kombinacije. Uživajte u Vikend+ AdveENTU na ENTU.

Saznaj više
Stilistica Ivana Pavić
Predivne božićne kombinacije
Vikend+
Poznata food blogerica Sanja Mijac
Odlične fritule poznate food blogerice Sanje Mijac

Domaćica Sanja dala nam je recept za definitivno najfinje fritule

Svi tvrde da su baš njihove fritule najbolje, a mi smo se uvjerili da one koje priprema Sanja Mijac, vlasnica popularnog food bloga Domaćica, nisu samo savršenog okusa, već su gotove - u trenu!

Saznaj više

S poznatom blogericom izradili smo ovaj genijalan adventski vjenčić

Kako će ovih blagdana urediti vlastiti dom, ali i koji trendovi trenutačno vladaju u uređenju interijera, otkrila je Marija Kosovec, koja stoji iza preslatkog Instagram profila @miimavintage. S njom smo "prošetali" Vikend+ blagdanskom ponudom Arena Centra i Arena Parka.

Saznaj više
Poznata blogerica Marija Kosovec drži vjenčić
Detalji izrade vjenčić

10.000 razloga za shopping

Ne propustite: 20. i 21. prosinac rezervirani su za Vikend+, #siguranshopping i - sudjelovanje u genijalnoj Vikend+ nagradnoj igri. Naime, svi koji u periodu 20. i 21.12. potroše minimalno 200 kuna na Mastercard® i Maestro® karticama mogu sudjelovati u nagradnoj igri i osvojiti 10.000 kn na Vikend+ poklon kartici, za shopping u Arena Centru. Evo malo pomoći i s naše strane: Vikend + shopping vodiča kroz darivanje za svačji džep i ukuse

* molimo prije kupovine provjeriti ponudu

Preferirano sredstvo plaćanja Mastercard/ Maestro.

Arena logo Mastercard logo Maestro logo AMZ logo

Sadržaj nastao u suradnji AMZ-a i Arena Centra.